Peekco

Wie zijn we?

 

"We" zijn jij en ik; Nick. En wij bouwen samen jouw bedrijf of merk. Eventueel gebruiken we daarbij mijn netwerk bestaande uit geweldige ontwerpers, fotografen, copywriters, stylisten en andere vakundige experts die samen als Peekco verbluffende resultaat leveren. 

Projecten

 

Webdesign, E-commerce, Branding, Visual Identity, (Digital) Marketing...deze begrippen staan allemaal los van elkaar maar zijn toch sterk verbonden. Het een vult het ander namelijk aan en in de praktijk loopt alles door elkaar. Lees daarom onze case studies van voorgaande projecten en ontdek wat alle begrippen concreet betekenen.

aqi_slide_pomax_.png
AQI Home - Logo (wit).png
WhatsApp Image 2020-01-15 at 20.01.35 (2
pommes-logo-wit.png

Services

Webdesign

Je wilt dat je website je merk versterkt en verleidt tot meer. Het ontwerp moet aansluiten bij je verhaal en de beleving die je wilt overbrengen. Gelijktijdig is het belangrijk om te zorgen voor een heldere structuur zodat je bezoekers hun weg weten te vinden. Samen kunnen we jouw verhaal vertalen naar een prachtige en functionele website!

E-commerce

De wereld verandert. Fysiek en digitaal staan meer dan ooit met elkaar in verbinding en dat merk je als ondernemer. Het verkopen van producten en diensten gebeurt steeds vaker online. De grote aantal mogelijkheden zijn bijna ontmoedigend en dit los van het feit dat je vaak niet weet waar te beginnen. We helpen je daarom graag hiermee. Samen zoeken we de verkoopkanalen die aansluiten bij jouw doelstellingen, verhaal en stijl!

Branding

Het vinden van een uniek product of concept word steeds lastiger. Daarom is het belangrijker dan ooit om je product te verbinden met een verhaal en gevoel. Of je nu net begint of klaar bent voor een volgende stap het is nooit te laat om je te onderscheiden van de concurrentie. Laten we er samen iets van maken!

Visual Identity

Zorgen dat je bedrijf en het verhaal herkent worden en indruk maken. Dat is wat je wilt! Je wilt de wereld laten zien wie je bent en wat je wilt, dit gaat veel verder dan een visitekaartje of foldertje. Het is een totaal concept dat je presenteert door overal dezelfde kleuren, lettertypes, logo's en stijl. De visuele identiteit is dé basis voor elk bedrijf of merk en zorgt ervoor dat mensen je herkennen en vertrouwen. Dus waar wacht je nog op?

(Digital) Marketing

Je website en het verhaal zijn af je bent herkenbaar en de verkoopkanalen zijn opgezet. Nu moet je nog gevonden worden, ervoor zorgen dat mensen betrokken raken met je verhaal en je gaan herkennen. We helpen hier graag mee. Samen bekijken we alle mogelijkheden en werken we een strategie uit die bij jou en je bedrijf past!

 

Contact

 

Meer weten of een keertje brainstormen met een goede kop koffie? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta altijd klaar voor de volgende uitdaging en vertel je graag iets over de werkwijze van Peekco!

Let's talk: business@peekco-company.com

BTW-ID: NL003448956B51

KVK: 80506151